Suomalainen innovaatio

APLIVI 100 syntyi ratkaisuna uudisrakennus- ja saneeraustöissä havaittuihin ongelmiin ja taustalla on vuosien käytännön kehitystyö. LVI-asennusten yhteydessä on havaittu puutteita keittiön allaskaappien rakennusmääräysten mukaisessa tiivistämisessä, koska markkinoilla ei ole ollut tuotetta, joka olisi mahdollistanut astianpesukoneen tulo- ja poistoletkujen sekä magneettiventtiilin läpiviemisen allaskaappiin siten, että läpiviennistä ei synny samalla piilovesivahinkoriskiä. APLIVI 100 vastaa käytännönläheisellä tavalla jatkuvasti lisääntyvien kosteusvaurioiden asettamaan haasteeseen.

 

Toimintaperiaate

APLIVI 100 on astianpesukoneen tulo– ja poistoletkujen läpivientiratkaisu, jonka tehtävänä on mahdollisessa vuototilanteessa  toimia piilovuotosuojana ja ohjata pienikin vuotava vesimäärä pois allaskaapista asukkaan havaittavaksi.

Tuote soveltuu käytettäväksi myös suojaputkessa vedettävien käyttövesiputkien läpivientiin ja viimeistelyyn sekä pelkkiä tuotteen kansiosia käyttämällä jälkiasennuskappaleeksi.

Ilman tätä tuotetta vaarana on vuodon sattuessa huomaamaton vuotoveden ohjautuminen allaskaapin kautta rakenteisiin aiheuttaen pahimmillaan merkittäviä kosteusvaurioita ja terveyshaittoja.

 


Helppo asennus ja huoliteltu asennusjälki

Tuotteen asentaminen on vaivatonta ja nopeaa, sillä se sisältää vain kolme toisiinsa liitettävää osaa. Samalla APLIVI 100 on myös toimintavarma, sillä se ei sisällä paristoja eikä herkästi rikkoutuvaa tekniikkaa. Tuotteessa ei ole vuototurvallisuuden kannalta ongelmallisia ylimääräisiä aukkoja esimerkiksi sähköjohdoille, vaan sähköjohdot voidaan tarvittaessa viedä läpi varsinaisista läpivientiaukoista.

Tuote mahdollistaa asentajalle helpon ja nopean tavan noudattaa rakennusmääräyksiä. Tuotteen asennuksen lopputuloksena on siisti ja huoliteltu asennusjälki, joka auttaa huolehtimaan allaskaapin hygieniasta ja pienentää piilovesivahinkoriskiä. Tuote suositellaan asennettavaksi LVI-ammattilaisen toimesta.

 

TUOTETIEDOT:

3-in-1 -tuote!

Tuotenimi APLIVI 100 astianpesukoneen (APK) tulo- ja poistoletkujen läpivienti (pat. pend. )

LVI-numero 6581990

Mitat:

  • Läpivientireiän halkaisija: 95-98 mm
  • Tuotteen ulkomitat: 110×110 mm
  • Kokonaiskorkeus: 32 mm
  • Allaskaapin pohjatason yläpuolella tuotekorkeus: 11 mm
  • Putkiläpivientien halkaisija: 32 mm