Vesivahingoista syntyy vuosittain mittavat vahingot

Vuosittain Suomessa tapahtuu merkittävä  määrä  vesivahinkoja. Kodin laitteista astianpesukone on yleisin vuotovahingon aiheuttaja.* APLIVI® astianpesukoneen tulo– ja poistoletkujen läpivientiratkaisulla mahdollistetaan rakennusmääräysten mukainen astianpesukoneen putkiliitäntä ja huoliteltu FK_logo_suomi_01_RGBasennusjälki. Ratkaisulla voidaan vähentää merkittävästi piilovesivahinkojen riskiä. Tutustu vuotoselvityksiin tarkemmin Finanssialan keskusliiton sivuilla  

*Finanssialan keskusliitto, vuotovahinkoselvitykset  2002,2003,2008, 2013

If Vahinkovakuutusyhtiö pitää APLIVI 100 -piilovuotosuojaa kodin turvallisuutta parantavana innovaationa

”Astianpesukoneiden aiheuttamat vuotovahingot ovat toiseksi yleisin vuotovahinkotyyppi käyttövesiputkistossa tapahtuvien vuotojen jälkeen.

 […]Astianpesukoneiden putkiliitoksista aiheutuvat vuodot ovat vaikeasti havaittavia. Pieni tihkuva vuoto juoksuttaa huomaamattomasti vettä tipoittain putken ulkoreunaa pitkin keittiökaapin sokkeliin ja talon rakenteisiin. Putkien tiivistäminen keittiökaapin pohjaan tuo vuodon esiin estäen piilevän vahingon synnyn. Mikäli vuoto aiheutuu asennusvirheestä, vahinkoa ei korvata kotivakuutuksesta. APLIVI 100 -piilovuotosuoja helpottaa tiiviin liitoksen tekemistä pienentäen vuotovahingon riskiä.

 Vakuutuksenottajalle vuotovahingosta aiheutuu aina harmia ja vakuutuskorvauksesta huolimatta jonkin verran taloudellista haittaa omavastuun ja mahdollisten ikävähennysten seurauksena. Teemme jatkuvasti ennalta ehkäisevää työtä yhdessä asiakkaidemme kanssa, jotta harmillista vahinkoa ei tapahtuisi lainkaan. Kaikki tätä työtä tukevat uudet innovaatiot ovat sen vuoksi Ifille mielenkiintoisia.

– Jari Pekka Koskela,  Vahingontorjuntapäällikkö

If Vahinkovakuutusyhtiö Oy

Tehty Suomessa – made in Finland

Yrityksemme tuotteet on suunniteltu Suomessa vastaamaan suomalaisten rakennusmääräysten korkeita vaatimuksia. APLIVI-tuotteet valmistetaan Keski-Suomessa – tämä on yrityksellemme tärkeä arvovalinta ja tapa tukea suomalaista työtä ja osaamista. Suomalaisen Työn liitto on myöntänyt meille avainlipun tunnustuksena suomalaisen työn arvostamisesta. Tutustu Suomalaiseen työhön Suomalaisen Työn liiton sivuilla.

Tehty Suomessa